باتری‌های لیتیوم‌یون موجود در خودروهای برقی با انواع باتری‌های موجود در لپ‌تاپ‌ها و تلفن‌های همراه مشابه هستند و تنها تفاوت آن‌ها اندازه‌ی بزرگ‌تر است. باتری‌های لیتیوم‌یون از باتری‌های اسیدی کاملا متفاوت هستند که در خودروهای عادی استفاده می‌شوند و در مقایسه با باتری‌های نیکل متال هیدرید، ظرفیت ذخیره‌ی انرژی بسیار بیشتری نیز دارند. همچنین، باتری‌های لیتیوم‌یونی اگر مدت زمان زیادی بدون استفاده بمانند، مقدار کمتری از شارژ خود را از دست می‌دهند. باتری خودروهای برقی از تعداد زیادی سلول به‌هم متصل‌شده‌ تشکیل می‌شوند و معمولا به‌جای اینکه یک باتری بزرگ در خودرو نصب کنند، از صدها سلول کوچک درکنار یکدیگر استفاده می‌کنند.

 

ظرفیت باتری  خودرو الکتریکی را با واحد کیلووات‌بر‌ساعت نشان می‌دهند که با علامت kwh دیده می‌شود. خرید خودرو الکتریکی‌ای که باتری آن kwh بیشتری داشته باشد، مانند خرید خودرویی بنزین با باک بزرگ‌تر است. همان‌طورکه اگر باک خودروتان بزرگ‌تر باشد، می‌توانید با هربار سوخت‌گیری مسافت بیشتری طی کنید، اگر باتری خودرو برقی نیز kwh بیشتری داشته باشد، با هربار شارژ می‌توانید مسافت بیشتری رانندگی کنید. افزون‌براین، خودروهای الکتریکی به نرم‌افزار مدیریت شارژ مجهز هستند که برای افزایش عمر باتری از کاملا خالی یا شارژ شدن آن جلوگیری می‌کند.

 

Electric Car / خودروی الکتریکی برقی

 

آژانس حفاظت از محیط‌زیست آمریکا (EPA) معمولا شعاع حرکتی حدودی برای خودروهای الکتریکی اعلام می‌کند؛ اما اگر راننده‌ای نتواند به شعاع حرکتی اعلام‌شده‌ی EPA یا سازنده‌ی خودرو دست پیدا کند و باتری خودروش زودتر تمام شود، وما به‌معنای وجود ایراد در باتری نیست. شعاع حرکتی در خودروهای الکتریکی عدد ثابتی نیست و متغیر است. برای مثال، اگر با سرعت سریع رانندگی کنید، باتری خودرو زودتر از زمانی‌ تمام می‌شود که در ترافیک حرکت می‌کنید. این دقیقا برخلاف خودروهای بنزینی است که در جاده مصرف کمتری دارند و در شهر مصرف بیشتر. همچنین، شعاع حرکتی خودروهای برقی اگر خودرو کاملا پر از مسافر و بار باشد، متفاوت از حالتی است که فقط راننده در خودرو باشد. شرایط محیطی مثل گرما یا سرمای زیاد نیز بر عملکرد باتری تأثیر می‌گذارند و می‌توانند باعث افت عملکرد شوند. عامل دیگر نیز استفاده از بخاری یا کولر در خودرو است که مصرف باتری را افزایش می‌دهند.

electric car battery

 

برخی خریداران خودروهای الکتریکی برای اینکه خیالشان از بابت باتری راحت باشد، ضمانت‌های طولانی‌مدت برای خودرو تهیه می‌کنند؛ اما وما به انجام چنین کاری نیاز نیست. باتری تمامی خودروهای الکتریکی‌ای که در بازار ایالات متحده فروخته می‌شوند، حداقل هشت سال یا ۱۶۰ هزار کیلومتر ضمانت دارند. برای مثال، کیا باتری خودروهای برقی‌اش را ۱۰ سال و ۱۶۰ هزار کیلومتر ضمانت می‌کند و هیوندای حتی پا را فراتر گذاشته و ضمانت مادام‌العمر برای باتری ارائه می‌دهد.

 

نکته‌ای که خریداران خودروهای الکتریکی درباره‌ی ضمانت باید به آن توجه کنند، این است که برخی سازندگان ضمانت را تنها در‌صورتی به باتری ارائه می‌دهند که باتری کاملا از کار افتاده باشد. خودروسازان دیگری مانند بی‌ام‌و، شورولت، نیسان، تسلا و فولکس‌واگن نیز در‌صورتی‌که باتری تا درصد مشخصی افت ظرفیت کند، آن را تعویض خواهند کرد که این درصد مشخص معمولا بین ۶۰ تا ۷۰ درصد است.


باطری ماشن

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : باتری ,خودروهای ,خودرو ,الکتریکی ,باتری‌های ,برقی ,خودروهای الکتریکی ,شعاع حرکتی ,خودروهای برقی ,برای مثال، ,خریداران خودروهای ,هزار کیلومتر ضمانت ,خریداران خودروهای الکتریکی ,بیشتری داشته باشد،
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

لافکادیو جامع ترین اخبار و اطلاعات سئو Kellie Aryan Danaeifar فصل رویش آبان کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. فرهنگ لغات ایتالیایی به فارسی کود گیاهی کیان ارگانیک شرکت دوربین مدار بسته ایمن پارسه تبریز