در مطالعات اوليه محققان دريافتند كه باتري هاي نيكل هيدروژني داراي طول عمر بيشتري نسبت به بقيه انواع باتري هاهستند.يكي از محققان اين پروژه گفت: تا به حال تحقيقات بسياري در اين زمينه انجام شده است اما متاسفانه نتيجه ي اغلب آنها به اطلاع عموم نرسيده است و به صورت محرمانه باقي مانده است .

 

 

 انرژي مورد نياز براي توليد باتري هاي غير نيكل هيدروژني، موجب انتشار گازهاي گلخانه اي مي شود و فرآيند توليد اين باتري ها نقش عمده اي در تخريب لايه ي اوزون ايفا مي كند. اين در حالي است كه در مقايسه با اين نوع باتري ها،نوع نيكل هيدروژني كم ترين آسيب را به لايه ي اوزون مي زند و كم ترين مقدار گازهاي گلخانه اي را توليد ميكنند.

اما محققان بر اين باورند كه اين نوع باتري هم ضرر هاي خاص خودش را دارد. ازين رو آنان در پي يك تغيير كلي هستند و قصد انجام آزمايش هاي بعدي براي پيدا كردن تكنولوژي هاي مفيد تر در صنعت باتري سازي هستند. در انتها محققان اشاره كردند كه در زمينه ي نحوه توليد باتري خودرو تحقيقات اندك و ضعيفي انجام شده است كه نياز به توجه بيشتري دارند.

 

 

همه باتريها در مجموع از دو جزء اصلی تشکیل شدهاند :یک نوع الکترولیت و یک نوع ف سنگین .در درون هر باتري،این فات سنگین هستند که با الکترولیتهاي شیمیایی واکنش انجام میدهند تا انرژي لازم تامین شود .بیشترین نگرانی در خصوص ورود باتریهاي خانگی به جریان زائدات شهري مربوط بـه فلـزات سـنگین و سـمی می باشد  .فات سنگین وقتی آزادمی شوند در محیط باقی می مانند .بسیاري از این فات براي انسان، حیوان و گیاه سمی هستند.برخی از این عناصر از طریق دستگاه تنفسی وارد بدن و برخی دیگر از طریق زنجیره غذایی جذب بدن می شود که میزان جذب بستگی به نوع ف دارد .

 

آلودگی خاك با فات سنگین یکیدیگراز مشکلات زیست محیطی  عمده  در  جوامع  بشري  است  که  علاوه  براثر  زیان  آور  بر  پوشش  جانوري  پوشش  گیاهیخاك  و  آلودگی آبهاي زیرزمینی از طریق آبشویی،موجب کاهش عملکرد و کیفیت محصول و در نهایت، به خطر افتادن سلامتی افراد جامعه و دیگر موجودات زنده میشودکبالت، سرب و غیره، به هیچ وجه با خاك و محیط زیست سازگار نبوده و دوستدار طبیعت نمی باشند .زمانی که باتري ها را بدون در نظرگرفتن نکات آن، بر روي زمین می اندازیم، فات سنگین در آن، در هواي اطراف آن، پخش شده و خاك وآب را آلوده می کند که در نهایت، وارد بدن انسان ها می شود.

 

وجودفات سنگین در خاك، فعالیت هاي زیستی و حاصلخیزي خاك را کاهش داده و درنتیجه باعث کاهش عملکرد،افت کیفیت محصولات و افزایش غلظت آنها در تولیدات کشاورزي میشود که براي سلامتی انسان یا دام خطرناك است.

 

 

.انسان از طریق زنجیره غذایی و بلع مستقیم ، در معرض این مواد سمی قرار میگیرد .به طور مثال ورود کادمیوم به بدن باعث بیماري ایتاي ایتايو سرب مشکلاتی از قبیل جلوگیري از تولید هموگلوبیندر خون شدهو باعث کم خونی می شود.توجه به مصرف بالاي سبزیجاتی مانندکاهو، نعناع، ریحان، مرزه، جعفريواسفناج در  تولید  محصولاتی  سالم  حائز  اهمیت  است،  یکی  از  فاکتورهاي  موثر  و  مهم  جهت  تشخیص  میزان  سلامت  این محصولات  غلظت  عناصر  سنگین  آن  است  ،  زیرا  که  سبزیجات  ریشهاي  قابلیت  بالایی  در  جذب  و  ذخیره  فات سنگین چون سرب –کادمیوم و مس دارند .


باطری ماشن

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : باتري ,سنگین ,فات ,طریق ,انجام ,محققان ,فات سنگین ,زنجیره غذایی ,محیط زیست ,طریق زنجیره ,نيكل هيدروژني ,طریق زنجیره غذایی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروش ويژه روزمرگی های یک پسر web-iran56 Ashley بهترين ارزهاي مجازي براي تجارت چیست؟ صفحه رسمی گروه آموزشی فیزیک آس دانلود رایگان کتاب صوتی با بوک کلیک